Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Reamenajarea zonei "La Iepure" începe în curând

Publicat: vineri, 31 Martie 2023 , ora 15.24
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Reamenajarea zonei "La Iepure" începe în curând, au afirmat reprezentanții municipalității. Proiectul a bătut pasul pe loc timp de aproape doi ani, a trecut prin dezbateri și a fost modificat de câteva ori.

Contractul cu câștigătorul licitației a fost semnat din vara anului 2021. Cum va fi amenajată zona, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea:

"În perioada imediat următoare vor începe lucrările de amenajare a parcului din zona <<La Iepure>>. Acolo va fi creat un spațiu dedicat recreerii și sportului. Zona va fi amenajată cu alei pietonale, piste de biciclete, un pavilion administrativ, o zonă pentru asigurarea service-urilor pentru biciclete, stații de bike sharing, fântână arteziană, o zonă cu aparate de fitness, mobilier urban. Cea mai mare suprafață va reveni zonelor verzi cu iarbă sau flori, arbuști decorativi și copaci, conform proiectului de peisagism realizat în cadrul acestui proiect cu finanțare europeană".

Valoarea contractului este de aproximativ 7,5 milioane lei, 98% fiind asigurați prin finanțare europeană.
Adina Chirvasă