ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sute de copii, la ”Școala Altfel” de la sediul pompierilor brașoveni

Publicat: vineri, 31 Martie 2023 , ora 19.31
Sursa foto: Facebook / ISU Brașov
Sursa foto: Facebook / ISU Brașov
Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov s-a transformat, astăzi, într-o ”Școală Altfel”. Pompierii brașoveni s-au întâlnit cu sute de de copii curioși să afle cu ce se ocupă aceștia.

Micuții au aflat ce trebuie să facă să nu ajungă în situații limită, dar și cum să se comporte dacă sunt implicați sau martori ai unor evenimente nedorite fie că e vorba de incendii, inundații, cutremur sau descoperirea munițiilor rămase neexplodate.

În plus, copiii au avut ocazia să vadă, îndeaproape, autospecialele folosite în misiunile operative și au fost numai ochi și urechi când li s-a explicat cum se utilizează fiecare accesoriu în parte.

Cei mici s-au dovedit a fi încântați și de modul în care se protejează servanții pompieri pe timpul incendiilor cu ajutorul aparatului de respirat cu aer comprimat și a căștii de protecție.

Bianca Bucă