Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Jandarmi și elevi brașoveni, activități inedite în Parcul Carol I din București

Publicat: duminică, 2 Aprilie 2023 , ora 16.38
Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Brașov
Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Brașov

Activitățile organizate de Jandameria Brașov, cu o ocazia aniversării a 173 de ani de existență, au continuat, sâmbătă, cu elevii brașoveni din cadrul programului "Fake it 'till you make it", la București, în Parcul Carol I.

Este pentru a doua oară când elevii din cadrul proiectului încearcă să experimenteze meseria de jandarm, prima întâlnire având loc în perioada 21 - 23 februarie.

Sâmbătă, împreună cu jandarmii brașoveni, au participat la o serie de activități organizate în Parcul Carol I București de Inspectoratul General al Jandarmeriei Român. De această dată, au avut ocazia să treacă prin istoria jandarmeriei de la înființare până în prezent și au ajuns să cunoască cele mai noi dotări folosite de jandarmi în misiuni.

Bucuria mare a fost la întâlnirea cu membrii necuvântători ai Jandarmeriei Române, caii și câinii de la serviciul D.G.J.M. București. De asemenea, elevii brașoveni au experimentat trasul cu arcul la țintă și s-au delectat cu muzica de promenadă oferită de fanfara reprezentativă a Jandarmeriei Române.

”Ne dorim ca această nouă interacțiune cu noi să reprezinte un pas în plus spre cariera de jandarm. La Brașov vă așteptăm în data de 3 aprilie, începând cu ora 19 30, la retragerea cu torțe”, au scris reprezentanții Jandarmeriei Brașov pe pagina de Facebook a instituției.

Bianca Bucă