Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Universitatea Transilvania și-a prezentat oferta la Făgăraș

Publicat: marți, 4 Aprilie 2023 , ora 12.47
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Aproximativ 500 de elevi din 6 licee din Făgăraș și Victoria au umplut, astăzi, Casa de Cultură Făgăraș pentru a afla oferta educațională a Universității "Transilvania" Brașov.

Reprezentanții instituției de învățământ superior le-au vorbit liceenilor despre toate cele 18 facultăți ale universității brașovene.

" Ne-am gândit prezentăm Universitatea Transilvania elevilor din zona Făgăraș, Victoria pentru eu cred merită le spunem de ce e important să-și continue studiile și care este oferta pe care noi o avem. Evident ne dorim avem cât mai mulți elevi de aici, pentru știm sunt elev foarte buni, care muncesc foarte mult și care au rezultate deosebite", a precizat profesor doctor Liliana Rogozea, prorector cu Relațiile Publice.

Tot azi, tinerii participă și la o sesiune de selecție pentru proiectul "Liderii de mâine în Țara Făgărașului", lansat astăzi de AFAFCI Brașov.

Sursa foto: Radio România Brașov FM

Camelia Vlad