Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vânătoare de ouă cu premii, la Sâmbăta de Sus

Publicat: miercuri, 5 Aprilie 2023 , ora 10.40
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Copiii sunt așteptați duminică, 9 aprilie în grădina Castelului Brâncovenesc de la Sâmbăta de Sus, pentru o vânătoare de ouă cu premii.

Acțiunea aparține asociației de voltuntariat "Tineretului Sâmbetean", iar copiii pot fi însoțiți și de părinți, fără a plăti o taxă de înscriere.

Pentru buna desfășurare a concursului, cei mici vor fi împărțiți pe grupe de vârstă.

"Organizăm o vânătoare de ouă pentru copii cu vârste între 2 și 14 ani. Vom împărți copiii pe categorii de vârstă. Vom arunca ouă de plastic. La final, vom vedea cine a adunat cele mai multe ouă. Vor fi și niște premii. Toți copiii vor primi la final dulciuri, ouă de ciocolată și pachețele cu dulciuri. Tot în funcție de vârstă, cei mai mici, probabil, vor avea 15 minute, iar cei mai mari, undeva la 5 minute, pentru terenul nu este foarte mare, așa că vor găsi destul de repede ouăle. Sperăm țină și vremea cu noi, nu le caute prin zăpadă", ne-a spus președintele asociației organizatoare, Cristina Rîmboiu.

Copilul din fiecare grupă care adună cele mai multe ouă va primi și titlul de "Iepurașul Anului."
Ruxandra Stoica