Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zone de agrement cu WI-FI gratuit, la Teliu

Publicat: joi, 6 Aprilie 2023 , ora 13.05
Sursa foto: Primăria Teliu
Sursa foto: Primăria Teliu

Primăria Teliu a scos la licitație proiectul privind înființarea unor zone de agrement destinate locuitorilor din comună, prin achiziția de dotări specifice.

Este vorba despre achiziționarea unor echipamente pentru două zone de agrement. Unul este vizavi de sediul Primăriei, iar cel de al doilea la 2 kilometri, către Vama Buzăului.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 aprilie.

“Este vorba despre amenjarea a două zone de agrement în Teliu, cu o finanțare de de aproximativ 45.000 de euro de la AFIR și o cofinanțare de 46.000 de euro din bugetul local. Cele două zone vor fi prevăzute cu spații de joacă pentru copii, elemente de sport în aer liber, bănci, foișoare, în așa fel încât toată lumea să se simtă confortabil. De asemenea, proiectul prevede și montarea de sisteme de supraveghere video pentru a preveni vandalizarea, dar și WI-FI gratuit”, a precizat administratorul public al comunei Teliu, Răzvan Popa.

În Teliu nu există momentan niciun spațiu special amenajat destinat petrecerii timpului liber sau zonă de joacă pentru copii.

Au existat două astfel de parcuri, vechi de mai bine de 20 de ani, a căror elemente de joacă nu mai prezentau nici o siguranță pentru copii, drept pentru care au fost dezafectate.

Radio România Brașov FM