ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

S-a dat startul Olimpiadei Naționale de Matematică, la Cheile Grădiștei

Publicat: marți, 11 Aprilie 2023 , ora 8.43
Sursa foto: Facebook / Instituția Prefectului Județul Brașov
Sursa foto: Facebook / Instituția Prefectului Județul Brașov

S-a dat startul Olimpiadei Naționale de Matematică! Ediția a 73-a se desfășoară în județul Brașov.

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, și președintele Consiliului Județean, Adrian Ioan Veștea, au participat, ieri, la Complexul Cheile Grădiștei, la festivitatea de deschidere.

Olimpiada este organizată de Inspectoratul Școlar Județean Brașov, sub egida Ministerului Educației și a Societății de Științe Matematice din România.

"Cheile Grădiștei reprezintă un loc consacrat pentru performanțele sportive, dar acum, datorită dumneavoastră, va fi cunoscut și drept un loc al performanței științifice. Este onorant pentru gazdele acestui eveniment, dar și pentru întreaga comunitate a județului nostru, mai ales că este vorba despre o competiție în domeniul matematicii, considerată cea mai veche știință și un limbaj universal", a menționat Prefectul Mihai Cătălin Văsii, în discursul său.

Bianca Bucă