Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A treia zi de grevă generală la Prefectura Brașov. Scrisoare deschisă către Ministerul Muncii

Publicat: miercuri, 12 Aprilie 2023 , ora 14.20
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM

Angajații Prefecturii Județului Brașov, membri ai sindicatului Egalitatea, sunt astăzi, pentru a treia zi consecutiv, în grevă generală, nemulțumiți de nivelul salarizării.

Aceștia au trimis o scrisoare deschisă către mai multe ministere.

Da, suntem în a treia zi de grevă la instituțiile prefectului. Toate instituțiile prefectului din țară fac grevă. În cursul zilei de astăzi am transmis o scrisoare deschisă către ministrul Muncii, ministrul de Interne și președintele Camerei Deputaților. Așteptăm un răspuns de la dânșii. Încă nu avem niciun răspuns clar. Pe perioada grevei noi nu suntem plătiți și foarte multe atribuții de-ale noastre nu s-au desfășurat. Avem deja cetățeni nemulțumiți. Încercăm să-i rezolvăm, dacă ne rezolvă și pe noi Guvernul. Astfel, noi o să continuăm greva în fiecare zi”, a precizat Dana Popa, șef serviciu Economic.

Citește și: Angajații Prefecturii sunt în grevă generală


Camelia Vlad