Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

20 de miliarde de euro, de la bugetul de stat, pentru investiții

Publicat: vineri, 21 Aprilie 2023 , ora 14.42
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Statul român alocă, anul acesta, pentru investiții, nu mai puțin de 20 de miliarde de euro.

Acestora li se adaugă alte zeci de miliarde de euro, fonduri nerambursabile, alocate prin Planul Național de Redresare și Reziliență, a precizat, în urmă cu puțin timp, premierul Nicolae Ciucă, prezent la Caravana Antreprenorială din Poiana Brașov.

Evenimentul este organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, iar Nicolae Ciucă a subliniat că dialogul dintre antreprenori și autorități este mai mult decât necesar pentru dezvoltarea economică a țării.

“Dumneavoastră sunteți cei care puteți să ne dați realitatea. Dumneavoastră puteți să ne spuneți și ce funcționează și ce nu funcționează; unde vă ajută și unde nu vă ajută statul; unde poate guvernul să intervină, prin politici economice, astfel încât prin măsuri fiscale, prin asigurarea de finanțare să sprijinim într-adevăr capitalul românesc”, a precizat Nicolae Ciucă.

Citește și: Caravana Antreprenorială, în Poiana Brașov. Premierul Nicolae Ciucă, prezent la eveniment

Monica Neacșu