ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”Ochii femeilor”, o expoziție de fotografie inedită ce va poposi și la Brașov

Publicat: duminică, 23 Aprilie 2023 , ora 22.59
Sursa foto: Uniunea Soroptimist Internațional din România
Sursa foto: Uniunea Soroptimist Internațional din România

Realitatea cotidiană văzută prin "Ochii femeilor", o expoziție de fotografie artistică itinerantă inedită va poposi și la Brașov.

Expoziția "Ochii femeilor/Women's Eyes" este organizată de Cluburile Soroptimist Internațional din România. Aceasta cuprinde fotografii artistice realizate de membrele organizației.

Colecția este prezentată câte o săptămână în fiecare dintre cele șapte orașe în care sunt filiale ale Clubului: Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Slatina, Timișoara și Târgoviște.

Temele abordate în lucrările fotografice sunt diverse, de la peisaje din natură și urbane, până la cele arhitecturale și abstracte.

"Această expoziție evidențiază creativitatea și talentul în artele vizuale, care stimulează încrederea de sine a femeilor și contribuie la coeziunea soroptimistelor din România. Alături de lucrările de fotografie ale membrelor noastre pot fi admirate și lucrările unor tineri artiști locali și internaționali. Clubul Soroptimist Internațional Brașov apreciază colaborarea cu Galeria de Artă Ecos, rod al viziunii doamnei Diana Pascu. Îi așteptăm alături de noi pe toți iubitorii de artă!", a declarat Directorul de programe al Uniunii Soroptimist Internațional din România, Rodica Măciucă,

La Brașov, vernisajul va avea loc marți, 25 aprilie, la ora 18.00, însă expoziția poate fi vizitată în perioada 24-30 aprilie, la Galeria de Artă ECOS, de pe str. Vlad Țepeș nr.2, între orele 10.00 - 19.00. Curatorul expoziției este artistul plastic Sebastian Herțe.


Radio România Brașov FM