ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident pe DN13, la Rupea. Coliziune între două mașini

Publicat: marți, 25 Aprilie 2023 , ora 14.44
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

Se circulă cu dificultate pe DN13, în zona variantei ocolitoare a orașului Rupea, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

„Un autoturism care circula dinspre strada Republicii, din orașul Rupea, spre DN13, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula dinspre Brașov spre Sighișoara. (…) Primele date indică existența a trei persoane rănite, respectiv conducătorii celor două autovehicule și un pasager, acestea fiind preluate de echipajul medical sosit la fața locului. În acest moment traficul rutier se desfășoară cu restricții, iar în scurt timp, după finalizarea cercetărilor și îndepărtarea vehiculelor avariate, va fi deschis în integralitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Manolache Florentina.

Oamenii legii efectuează în continuare cercetări la fața locului.

Radio România Brașov FM