Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Revine transportul gratuit al bicicletelor cu RAT BV până și dinspre Poiana Brașov

Publicat: joi, 27 Aprilie 2023 , ora 19.24
Sursa foto: Facebook / RATBV SA
Sursa foto: Facebook / RATBV SA

Veste bună pentru practicanții ciclismului! De sâmbătă, 29 aprilie, va fi reluat serviciul de transport gratuit al bicicletelor pe traseul liniei 20, Livada Poștei - Poiana Brașov, anunță RATBV.

Mai mult, în acest an, a crescut capacitatea de transport oferită, deoarece au fost cumpărate trei remorci, fiecare cu câte 10 suporturi de biciclete.

"Remorcile pe care le atașăm autobuzelor de pe linia 20 asigură condiții foarte sigure de transport a bicicletelor și ne permit deplasarea a 30 de vehicule cu două roți pe parcursul fiecărei ore, în toate zilele săptămânii. Pentru a nu apărea incidente neplăcute, proprietarii își vor încărca și asigura bicicletele, iar conducătorul auto RAT BV va verifica dacă operațiunile au fost făcute corect", a explicat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.

Bicicliștii sunt rugați să se prezinte la peroanele liniei 20 cu 10 minute înainte de plecările programate în orare, pentru ca operațiunile de încărcare să nu afecteze graficele de circulație.

Camelia Vlad