ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De Ziua Veteranilor, jandarmii brașoveni au fost în vizită la unul dintre ei

Publicat: sâmbătă, 29 Aprilie 2023 , ora 20.34
Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Brașov
Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Brașov

Colonelul (rtg.) Gheorghe Andrieș este veteran de război jandarm, iar astăzi a primit, cu emoție, vizita colegilor săi din generația tânără a Jandarmeriei Brașov.

În fiecare an, în România, pe 29 aprilie este marcată Ziua Veteranilor. Fiecare instituție o sărbătorește prin ceremonii sau diferite acțiuni. De această dată, jandarmii brașoveni au ales să viziteze un camarad cu ceva mai multă experiență, activitate ce a avut ca slogan: "Punem Eroii înaintea noastră și țara înaintea tuturor!".

"Cu ocazia Zilei Veteranilor, l-am vizitat pe domnul colonel (rtg.) ANDRIEȘ Gheorghe, veteran de război jandarm, pentru a-i transmite cele mai respectuoase gânduri de sănătate, viață lungă și pentru a ne arăta încă o dată respectul și recunoștința pentru eroismul domniei sale. Am rămas fideli aceluiași îndemn al dumnealui, de a "merge înainte" și ne-am luat angajamentul ca prin eforturile noastre, să le oferim tuturor cetățenilor o viață în siguranță și pace. La mulți ani, dragi veterani!", au menționat reprezentanții Jandameriei Brașov pe pagina lor de socializare.






Bianca Bucă