ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Complexul de servicii sociale „Măgura” va intra în curând într-un proces de reabiltiare energetică

Publicat: miercuri, 3 Mai 2023 , ora 14.33
Sursa foto: codlea-info.ro
Sursa foto: codlea-info.ro

Complexul de servicii sociale „Măgura” Codlea, care aparține de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilulului Brașov, va intra în curând într-un proces de reabiltiare energetică.

Finanțarea pentru acest proiect, de peste 11 milioane de lei, ar putea fi obținută de Consiliul Județean Brașov din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Vicepreședintele administrației județene, Șerban Todorică:

În prezent, clădirea prezintă degradări ale pereților exteriori și interior, iar sistemul de încălzire este unul clasic, printr-o centrală care furnizează apă caldă.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Brașov, Lidia Mailat:

Prin reabilitare se urmărește termoizolarea anvelopei clădirii, refacerea instalațiilor - termice, sanitare, electrice, montarea de panouri solare și refacerea finisajelor grupurilor sanitare în urma schimbării rețelelor de apă rece și caldă.

Camelia Vlad