ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vânzări de bilete de un milion de euro de pe Aeroportul Brașov - Ghimbav

Publicat: miercuri, 3 Mai 2023 , ora 15.17
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Compania aeriană Dan Air, prima care a anunțat că va opera zboruri de linie de pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, a ajuns, în prima lună de la lansarea site-ului, la vânzări de bilete de un milion de euro de pe aeroportul brașovean, care va fi deschis pe 15 iunie.

Compania va opera primul zbor oficial de pe Aeroportul Brașov cu destinația Nurenberg.

Cele mai populare destinații pentru brașoveni cu această companie sunt: Londra, Barcelona și Budapesta.

Urmează destinațiile germane – Stuttgart, Munchen și Nurenberg.

Există și o destinație care nu are încă destulă căutare, dar și aceasta urmează a fi păstrată în program, potrivit informațiilor obținute de publicația bizbrasov.ro. Este vorba despre Milano.

Compania aeriană românească a fost specializată până acum pe servicii de închiriere aeronave, respectiv zboruri operate pentru alte companii aeriene și zboruri charter, în Europa și Orientul Mijlociu, cu avioanele și echipajele proprii, cum ar fi Air Serbia, Transavia, Wizz Air, Jazeera Airways sau Sundair.

Reamintim că administrația județeană a anunțat că Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va fi inaugurat în 15 iunie, iar zborul inaugural va operat de Compania Tarom, cel mai probabil spre Bruxelles.

Camelia Vlad