ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Protest spontan la Ambulanță, în această dimineață

Publicat: joi, 4 Mai 2023 , ora 11.25
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Protest spontan la Ambulanță, în această dimineață. Nemulțumiți de condițiile de muncă, mai mulți medici s-au adunat în biroul directorului. La fața locului a fost chemată și poliția.

Oamenii spun că stau 3-4 persoane într-o cameră de 4 metri pătrați, există camere de supraveghere în încăperea în care se schimbă și sunt obligați să poarte morfina cu ei, pentru că nu au o cutie în care să o păstreze.

De cealaltă parte, directorul serviciului neagă aceste acuzații:

“Le-am restricționat accesul în biroul directorului medical. După program, biroul rămânea deschis. Acolo era canapea unde ei intrau și se întindeau, dormeau câteodată. Dar medicii au camera lor de așteptare, doar că acolo, să spunem, sunt prea mulți câteodată să doarmă și restricționându-le accesul în biroul directorului medical, s-au revoltat”, a precizat directorul Ambulanței Brașov, David Levente.

Directorul spune că morfina este cu regim special și nu poate fi lăsată în ambulanță, iar fiecare medic are o cutie de valori, unde este închisă.

Acum a fost achiziționată o cutie mai mare, dar aceasta are nevoie de schimbarea încuietorilor.

Clădirea are și vestiar, a adăugat directorul de la Ambulanță, însă medicii preferă câte o dată să se schimbe în camera de așteptare, unde există camere de supraveghere pentru că se păstrează și medicația.

Cum medicii care au protestat nu au vrut să părăsească biroul directorului, acesta a chemat poliția pentru eliberarea camerei.

La acest moment, activitatea se desfășoară normal.

Sorin Țîrcă