ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

În weekend, pedalează pentru speranță!

Publicat: joi, 4 Mai 2023 , ora 15.45
Sursa foto: Facebook / HOSPICE Casa Sperantei
Sursa foto: Facebook / HOSPICE Casa Sperantei

În weekend, pedalează pentru speranță, în Cursa speranței!

Pentru al treilea an consecutiv, HOSPICE Casa Speranței lansează bicicliștilor provocarea să pedaleze în beneficiul pacienților îngrijiți de Fundație, adulți și copii.

Hope On Wheels va avea loc în 6 și 7 mai și sunt invitați să participe toți cei care iubesc mișcarea, indiferent de locul în care se află.

Deja sunt participanți din toată lumea, după cum ne-a spus reprezentantul HOSPICE Casa Speranței, Andreea Țirea:

„Sunt peste 2000 de oameni care s-au înscris deja la eveniment, din toată țara, din Statele Unite și Canada, până în Elveția, Germania, Anglia și Republica Moldova. Pentru că putem pedala oriunde, iar fiecare kilometru înregistrat în cursă va fi transformat într-un euro de sponsorul principal al competiției. Toate fondurile strânse vor merge astfel către construcția celor două noi spitale HOSPICE de îngrijiri paliative, de la Brașov și Adunații-Copăceni”.

Te poți înscrie pe team.hospice.ro la 2 dintre cursele propuse: de 10, 20, 40 sau 100 de kilometri.

Fiecare cursă trebuie monitorizată cu o aplicație de mișcare care permite înregistrarea competiției, iar apoi trebuie validată prin postarea pe profil public pe pagina de facebook.

Plăcerii pedalatului îi poți adăuga fie o donație, fie o campanie individuală de strângere de fonduri. Și acești bani vor sta la temelia viitoarelor spitale de îngrijire paliativă.

Adina Chirvasă