ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un deținut de la Codlea, în libertate timp de 9 minute

Publicat: marți, 9 Mai 2023 , ora 14.47
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

UPDATE:

Deținutul în cauză, condamnat la 4 ani, 4 luni și 20 de zile pentru furt calificat, executa activități lucrative în regim deschis. Acesta a fost surprins în grupul sanitar din incinta punctului de lucru având asupra sa un telefon mobil. În acest context, ofițerul aflat în control, împreună cu conducătorul auto, a dispus îmbarcare a deținutului în mijlocul de transport pentru revenirea la unitate. Înainte de îmbarcare, deținutul a început să alerge și a părăsit punctul de lucru în alergare. Atât ofițerul, cât și conducătorul auto au plecat pe jos în urmărirea deținutului și în același timp au anunțat unitatea și organele de poliție”, a precizat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Codlea, Liviu Matache.

..................

Știrea inițială:

Un deținut de la Penitenciarul Codlea, care executa o pedeapsă în regim deschis, a evadat de la punctul de lucru al unei societăți comerciale și a fost în libertate timp de 9 minute, cât a durat până să-l prindă polițiștii.

„Semnalmentele acestuia au fost transmise polițiștilor din teren, care au întreprins activități de urgență pentru depistarea persoanei evadate, activități care au dus la prinderea acesteia, după 9 minute, în incinta unui cimitir din municipiul Brașov. Bărbatul a fost reținut, escortat și introdus în Penitenciarul Codlea”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean din Brașov.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov.

Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Sorin Țîrcă