Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

6 proiecte de mediu finanțate de municipalitate, în acest an

Publicat: miercuri, 10 Mai 2023 , ora 16.54
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

6 proiecte în domeniul protejării mediului va finanța, în acest an, municipalitatea brașoveană, prin Ghidul dedicat acestui segment.

Toate proiectele aprobate includ minimum o activitate dedicată publicului larg în perioada celei de a treia ediții a Forumului Orașelor Verzi, respectiv 4 – 10 septembrie.

Avem proiecte diverse, de la certificarea primului traseu de drumeție «Best of Europe» în România, la competiții între unitățile de învățământ sau între restaurante și cafenele, pentru colectarea selectivă a peturilor, la training-uri privind accesarea de fonduri nerambursabile pe proiecte de mediu, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, la crearea unor poteci tematice, ateliere demonstrative privind managementul separat al deșeurilor sau plantarea de arbuști în grădinile blocurilor din Brașov”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Valoarea totală a celor 6 proiecte este de peste 560.000 lei.

Adina Chirvasă