Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Poziția primarului față de descinderile DNA la SPLT

Publicat: joi, 11 Mai 2023 , ora 17.48
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Zero toleranță la corupție este mesajul pe care-l transmite primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, după ce DNA a făcut percheziții la Serviciul Public Local de Termoficare – SPLT Brașov.

Edilul susține că a aflat informația din presă:

“Nu am primit nicio informare oficială. Din informațiile pe care le-am adunat până la acest moment, este vorba despre una dintre instituțiile subordonate Primăriei. Acolo au fost efectuate perchezițiile astăzi și descinderea. Din punctul meu de vedere și din punctul nostru de vedere, zero toleranță pentru corupție. Sprijinim justiția în orice demers de aflare a adevărului și de demascare și penalizare a corupției”.

Vă reamintim că astăzi au avut loc mai multe percheziții, atât în județul nostru, cât și în locații din București, Ilfov și Argeș.

Este vorba despre un dosar penal care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2022, în legătură cu atribuirea preferențială a unor contracte de achiziții publice (detalii AICI).

Directorul SPLT nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Adina Chirvasă