ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târgul Liceelor, astăzi și mâine, la Institutul de Cercetare al Universității Transilvania”

Publicat: vineri, 12 Mai 2023 , ora 10.46
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Elevii claselor a VIII-a și părinților acestora, dar și cei de clasa a VII-a sunt așteptați, astăzi și mâine, la Târgul Liceelor.

Se desfășoară la Institutul de Cercetare - Dezvoltare al Universității „Transilvania” din Brașov.

Astăzi, Târgul poate fi vizitat între orele 14.00 – 18.00, iar sâmbătă este deschis între orele 10.00 – 18.00.

Unitățile școlare brașovene cu nivelurile liceal, profesional și dual, își vor expune în cele două zile de târg, la standuri special amenajate, oferta educațională pentru anul școlar viitor. Pentru prima dată, în acest an, în oferta educațională pentru clasa a IX-a de liceu, la filiera teoretică se regăsesc și 50 de locuri în învățământul particular. Informațiile complete pentru admiterea în clasa a IX-a se regăsesc pe pagina de web a Inspectoratului Școlar Județean Brașov, la secțiunea dedicată, și pe cea a Ministerului Educației”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Valentin Bucur.

Pentru cei peste 5.000 de viitori absolvenți de gimnaziu din județul nostru, dar și pentru cei din alte județe care vor opta pentru unități școlare din Brașov, IȘJ Brașov a propus un număr de 5.328 de locuri la clasa a IX-a.

Peste 3500 sunt la liceu, peste 1000 sunt pentru învățământul dual și peste 650, entru cel profesional.

Adina Chirvasă