Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Proiectul adăpostului pentru câinii fără stăpân din Brașov, la faza negocierilor pentru teren

Publicat: sâmbătă, 13 Mai 2023 , ora 20.35
Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

Proiectul adăpostului pentru câinii fără stăpân este, în prezent, la faza negocierilor pentru teren. Municipalitatea nu are un teren pentru acest adăpost, dar poartă negocieri cu reprezentanții CFR.

”După o perioadă lungă în care am încercat identificăm o suprafață de aproximativ 10.000 - 12.000 m², am reușit acest lucru. Este proprietatea CFR SA, așa după un schimb de corespondență, am făcut o vizită și am participat la o discuție cu dl. secretar de stat Adrian Foghiș din cadrul Ministerului Transporturilor și cu directorul tehnic de la CFR SA. Împreună încercăm identificăm cea mai bună variantă de intrare în posesia terenului, astfel încât putem facem investițiile necesare și putem atrage orice fel de fonduri”, a declarat viceprimarul municipiului Brașov, Sebastian Rusu..

În prezent, Primăria Brașov are un adăpost de câini în Stupini, însă terenul pe care acesta este amenajat este proprietate privată. În consecință, municipalitatea plătește chirie pentru el.
Adina Chirvasă