Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

LYNX Festival - Primul festival dedicat exclusiv filmului documentar, la Brașov

Publicat: marți, 16 Mai 2023 , ora 13.00

Brașovul va găzdui, în perioada 1-5 iunie, primul festival din România dedicat exclusiv filmului documentar și fotografiei de natură.

LYNX Festival, organizat de Asociația România Sălbatică, alături de Asociația Forona, va conține și expoziții de fotografie, activități pentru copii, ateliere de film documentar și fotografie.

Despre conceptul evenimentului ne-a vorbit directorul artistic al Festivalului, Dan Dinu:



Programul de proiecții al primei ediții LYNX Festival include 10 filme documentare lansate în ultimii doi ani și apreciate în festivalurile din întreaga lume.

Pentru cei mici, pe lângă filmul documentar care va rula de Ziua Copilului, sunt pregătite și activități în care aceștia vor avea ocazia să lupte pentru salvarea planetei:

Proiecțiile documentarelor sunt programate la Cinema Astra, iar activitățile dedicate copiilor, pe Aleea de la poalele Tâmpei.

Intrarea la Lynx Festival este liberă.

Camelia Vlad