Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident rutier la Ghimbav

Publicat: marți, 23 Mai 2023 , ora 14.30
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

A avut loc un accident de circulație pe strada Bisericii Române din localitatea Ghimbav, în care au fost implicate un autobuz și o autoutilitară. (…) Din primele date, se pare că ambele autovehicule se deplasau dinspre Brașov spre centrul orașului Ghimbav. În urma accidentului, ambii conducători auto au beneficiat de îngrijiri medicale la fața locului dar au refuzat transportul la o unitate spitalicească. În acest moment se circulă alternativ, urmând ca traficul să fie reluat în integralitate după finalizarea cercetărilor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

......

Echipajele ISU Brașov intervin la această oră la Ghimbav, la un accident rutier.

Din primele informații, o persoană ar fi încarcerată.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a fost solicitat să intervină la un accident rutier în orașul Ghimbav. Din primele informații, este vorba de o persoană încarcerată. La fața locului se deplasează o autospecială de lucru cu apă și spumă, descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj din cadrul SAJ Brașov”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Radio România Brașov FM