ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Săptămâna prevenirii criminalității

Publicat: marți, 23 Mai 2023 , ora 16.01
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

Între 22 și 26 mai, polițiștii brașoveni desfășoară o serie de acțiuni în cadrul programului „Săptămâna prevenirii criminalității”.

Prima zi a fost dedicată prevenirii victimizării minorilor, iar polițiștii s-au deplasat la o grădiniță și la un liceu din oraș.

Astfel, micilor pietoni le-au fost oferite, prin exerciții demonstrative, informații utile despre principalele reguli de circulație, iar elevilor de liceu le-au fost prezentate principalele cauze care pot duce la victimizare prin trafic și consum de substanțe interzise, și baza legală care incriminează acest fenomen”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, comisar Forentina Manolache.

Ziua de marți este destinată siguranței online. Miercuri este ziua prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului, în timp ce ziua de joi va fi dedicată prevenirii dispariției minorilor.

Vineri, 26 mai, vor fi organizate acțiuni pentru prevenirea violenței domestice.

Sorin Țîrcă