ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tabără de creație cinematografică, la Plaiul Foii

Publicat: miercuri, 24 Mai 2023 , ora 10.40
Sursa foto: organizatori
Sursa foto: organizatori

Copiii care îndrăgesc cinematografia, dar și aventura, își vor crea la sfârșitul acestei luni propriile scurtmetraje, pe un adevărat platou de filmare care va fi ridicat în Rezervația Naturală Plaiul Foii.

Totul într-o tabără cinematografică, unde fiecare participant va învăța de la profesioniști pașii prin care se realizează un film.

În tabără vor fi două grupe, de băieți și fete cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.

Vom face două filmulețe, două scurtmetraje. În primul film, cei din prima echipă vor avea rolul de actori și cei din a doua echipă vor fi cei din spatele camerelor, adică partea tehnică a unui film. În cel de-al doilea film se inversează rolurile și atunci, la final ei pleacă atât cu o amintire foarte plăcută, dar vor ști un pic din ce înseamnă să fii, de exemplu, sunetist. Noi le asigurăm câte un profesionist pe fiecare domeniu, adică fiecare departament cheie dintr-o producție cinematografică, care îi învață câte ceva - un sunetist, un director de imagine, un regizor, un scenograf, un make-up artist”, a spus Ruxandra Flonta, organizator tabără.

Tabăra cinematografică se va desfășura în perioada 25 iunie – 1 iulie, iar cazarea se va face la corturi de timp glamping.

Sursa foto: organizatori

Ruxandra Stoica