Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aeroportul Intrernațional Brașov-Ghimbav, premiu pentru cea mai bună investiție în turism din România

Publicat: miercuri, 24 Mai 2023 , ora 14.12
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav a primit premiul I pentru cea mai bună investiție în turism, din România.

Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România au fost acordate aseară, în Capitală.

"În cadrul Galei Top Hotel Awards, Aeroportul de la Brașov a obținut ieri premiul de cea mai bună investiție în turism din România, cu excepția celor din domeniu hotelier. Nu am putut fiu prezent, fiindcă la aceeași oră am avut o altă responsabilitate. Am fost tot în București, dar a fost reprezentat de unul dintre colegii mei care a preluat acest premiu și vreau le mulțumesc organizatorilor", a declarat președintele CJ Brașov, Adrian Veștea.

Potrivit organizatorilor, Top Hotel Awards este un eveniment anual care oferă recunoastere celor mai importante proiecte din industria turismului și ospitalității din Romania. Acesta îi aduce în prim-plan pe cei mai buni profesioniști din domeniu și subliniază viziunea și performanța investitorilor.

Camelia Vlad