ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipamente moderne pentru locurile de joacă, dar și facilități pentru copiii cu dizabilități

Publicat: miercuri, 24 Mai 2023 , ora 16.14
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Locurile de joacă din cartiere, dar și unele creșe și grădinițe din oraș vor primi echipamente moderne.

Municipalitatea a lansat astăzi procedura de achiziție pentru furnizarea și montarea de echipamente pentru parcuri, spații de agrement și terenuri de joacă în municipiul Brașov.

Scopul acestei achiziții este de a înlocui unele dintre echipamentele din parcuri, dar și de a amenaja noi locuri de joacă în curțile creșelor și grădinițelor. Vestea bună este că vor exista și facilități pentru copiii cu dizabilități locomotorii.

"Ne propunem înlocuim acele echipamente din cartiere și din parcuri care nu mai sunt funcționale la nivel optim. În același timp, vrem amenajăm în curțile unor creșe și grădinițe, de unde am primit cereri, noi locuri de joacă. O parte dintre aceste echipamente sunt destinate persoanelor cu dizabilități. Astfel, vom avea leagăne pentru persoane, cărucior, complexuri special destinate persoanelor cu nevoi speciale, rotative. Totodată, în acest pachet de achiziție sunt incluse și mai multe mese de tenis și panouri de baschet", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Valoarea estimată de achiziției este de aproape 5 milioane de lei, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 26 iunie. Durata maximă de livrare și montare a echipamentelor este de 6 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor.
Adina Chirvasă