ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Poiana Brașov, în topul preferințelor turiștilor, în primele patru luni ale anului

Publicat: sâmbătă, 27 Mai 2023 , ora 10.37
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Poiana Brașov, alături de Sinaia și Predeal, se află în topul preferințelor turiștilor, în primele patru luni ale anului. Rezervările au crescut cu 50% față de perioada similară a anului trecut, potrivit unui studiu recent, citat de Agerpres.

Tariful mediu al unui sejur montan contractat în perioada analizată a fost de 535 de lei, în creștere cu 28%, comparativ cu prețul mediu al unui sejur rezervat în primele patru luni ale anului trecut.

În ceea ce privește durata medie a unui sejur în destinațiile montante, aceasta a rămas de trei zile.

Hotelierii de la munte și balneo îi așteaptă pe români cu pachete speciale și în perioada minivacanței de 1 iunie și Rusalii. Spre exemplu, pe Valea Prahovei mai sunt disponibile oferte cuprinse între 600 lei/persoană pentru un sejur de trei nopți la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, respectiv de 1.600 de lei/persoană tot pentru un sejur de trei nopți la un hotel de 5 stele cu mic dejun și acces la zona spa.