ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Minor rănit după ce un copac a căzut peste el, într-o pădure din Budila

Publicat: luni, 29 Mai 2023 , ora 15.26
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Un minor în vârstă de 16 ani, a fost rănit, astăzi, după ce un copac a căzut peste el, într-o pădure din localitatea brașoveană Budila, zona Valea Popii. Copilul a fost dus la Spitalul de Pediatrie conștient, dar are mai multe traumatisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, băiatul are un traumatism cranio-cerebral și o fractură de femur.

De asemenea, există suspiciunea să fi suferit și o fractură de bazin, mai precizează sursa citată.  

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că victima, însoțită fiind de un alt minor, în vârstă de 17 ani, s-a deplasat în zona respectivă pentru a căuta crengi uscate, sens în care a urcat o pantă destul de înclinată, dar a alunecat, suferind vătămări corporale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "vătămare corporală din culpă", în vederea stabilirii situației de fapt sub toate aspectele, în coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.