Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Reparații și asfaltări ale străzilor din Astra și Tractorul

Publicat: marți, 30 Mai 2023 , ora 10.43
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
De astăzi încep lucrările de reparații ale străzilor din cartierul Astra. Prima stradă pe care se intervine este Uranus, unde vor fi și restricții de circulație. 

„Se va circula cu restricții, se va lucra pe tronsoane, dar este de dorit pentru cei care, de regulă, traversează această zonă, să evite strada Uranus.“, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Brașov, Sorin Toarcea.  

Vor urma străzile Neptun și Apollo. În paralel, în cartierul Tractorul încep și asfaltările, dar aceste lucrări vor fi făcute doar pe timpul nopții. Pe durata lucrărilor, circulația va fi închisă, inclusiv pe pasajul Independenței. 

„Pentru a se putea lucra în condiții de siguranță, dar și fără blocaje mari, în cartierul Tractorul, din această noapte, vor începe lucrările de asfaltare. Prima stradă este Independenței. Se va asfalta sensul giratoriu de la strada Independenței cu 1 Decembrie 1918. Îi rugăm pe brașovenii care locuiesc în Tractorul și Bartolomeu Nord să evite zona, mai ales că va fi închis și pasajul Independenței.“, a adăugat Sorin Toarcea.

Conform estimărilor constructorului, lucrările de asfaltare ale străzii și pasajului Independenței vor dura până la sfârșitul acestei săptămâni.

Circulația va fi reluată pe timpul zilei.

Adina Chirvasă