ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

1 Iunie, Piața Sfatului devine Piața Veseliei!

Publicat: marți, 30 Mai 2023 , ora 11.15
Sursa foto: Breasla Meșteșugarilor
Sursa foto: Breasla Meșteșugarilor

Piața Sfatului devine Piața Veseliei! Pe 1 iunie, în inima Brașovului, copiii vor fi în centrul atenției. Pentru ei se pregătește un eveniment de zile mari, cu muzică, dans, teatru și ateliere.

Evenimentul organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Asociația "Breasla Meșteșugarilor din Țara Bârsei", dorește să ofere nu doar o singură zi, ci cinci zile dedicate copilăriei. Astfel, în timp ce "copiii" mari se vor putea bucura de un târg interactiv în care se vor găsi standuri cu produse realizate în ateliere manufacturiere, de la jucării din lemn și textile, până la turtă dulce și ciocolată de casă, prichindeii vor putea participa la o mulțime de activități dedicate lor.

Astfel, cei mici vor putea învăța diverse tehnici manuale și vor putea participa la realizarea diverselor obiecte. În plus, organizatorii au pregătit un mini cinema în care, vizitatorii se vor putea urmări episoadele serialului "Legendarium", primul desen animat 3D realizat în România, într-un studio profesionist din Odorheiul Secuiesc. Micii vizitatori vor mai putea participa la jocuri interactive, câștigătorii primind ca premiu o revistă pentru copii, editată cu acest prilej.

În Piața Sfatului, după-amiezile vor fi dedicate muzicii, dansului și teatrului, urmând ca printre spectacolele stradale să se numere acte artistice puse în scenă de copii și tineri talentați, premiați la festivalurile de muzică din toată țara, dar și de artiști cu experiență. De asemenea, trupele de teatru și ansamblurile de dansuri vor oferi un spectacol de zile mari în aer liber.

Reamintim că anul acesta, copiii și părinții se vor bucura de o minivacanță de 5 zile. Reamintim că din anul 2017, ziua de 1 iunie a devenit liberă pentru toți angajații la stat.

Radio România Brașov FM este partener media al evenimentului din Piața Sfatului și va fi prezent cu un număr artistic pus în scenă de finaliștii "Vocea de Radio".

Întregul program al evenimentului îl puteți găsi aici:

https://online.fliphtml5.com/ltdhr/rmzl/#p=8

Bianca Bucă