ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Elevii au șansa de a câștiga o excursie în Parcul Național Pădurile Bavareze

Publicat: miercuri, 31 Mai 2023 , ora 17.07
Sursa foto: Facebook / Conservation Carpathia
Sursa foto: Facebook / Conservation Carpathia

Elevii au șansa de a câștiga o excursie în Parcul Național Pădurile Bavareze. Asta doar dacă intră în concursul "Adoptă un colț de natură" și dacă aplică pentru excursia facilitată de Fundația Conservation Carpathia.

Concursul ,,Adoptă un colț de natură" este o inițiativă a Fundației Conservation Carpathia, cu scopul a crește interesul și implicarea direct a tinerilor în conservarea naturii.

Tot ce trebuie să facă aceștia este să aleagă un loc din natură, fie el un deal, un râu o pajiște sau o mlaștină din zona în care locuiesc și să povestească de ce este special și ce ar vrea să facă pentru a-l îngriji, dar și pentru a-l face cunoscut celor din jur.

La concurs se pot înscrie elevi din jurul munților Făgăraș, respectiv județele Sibiu, Argeș, Brașov, Dâmbovița.

Excursia va avea loc în perioada 23 - 29 iulie, iar termenul limită până la care tinerii pot aplica este 10 iunie. Mai multe detalii, cei interesați găsesc pe site-ul carpathia.org.

Adina Chirvasă