Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Protest al polițiștilor Penitenciarului Codlea

Publicat: miercuri, 31 Mai 2023 , ora 18.25
Sursa foto: anp.gov.ro/penitenciarul-codlea/
Sursa foto: anp.gov.ro/penitenciarul-codlea/

Sindicatul Național al Lucrătorilor de Penitenciare (SNPP) a transmis marți într-un comunicat de presă că personalul operativ din poliția penitenciară se va prezenta miercuri la serviciu "dar nu va intra în unități", acesta fiind primul pas spre încetarea totală a activității.

Azi la Penitenciarul Codlea, acțiunea de protest a polițiștilor s-a manifestat prin refuzul de a efectua munca suplimentara peste fondul de timp lunar. Drept urmare, au fost planificați în serviciu polițiști de penitenciare care la data curenta nu au avut fondul de timp lunar atins.

Ne-a oferit detalii purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Codlea, Liviu Matache:

”Echipa de management a Penitenciarului Codlea a luat act de acțiunea de protest, manifesta deschidere către dialog și comunicare în raport cu acei colegi care protestează. Totodată, s-a dispus adoptarea unor măsuri menite sa asigure continuitatea activităților pe linia siguranței locului de deținere, acordarea drepturilor persoanelor private de libertate și preintampinarea unor evenimente negative”.

Radio România Brașov FM