Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Finaliștii concursului „Vocea de Radio” cântă în Piața Sfatului

Publicat: joi, 1 Iunie 2023 , ora 17.46
Sursă foto: Radio România Brașov FM
Sursă foto: Radio România Brașov FM

Distracția pentru cei mici continuă, la Brașov, iar acum, pe scena din Piața Sfatului cântă finaliștii concursului "Vocea de Radio", competiție muzicală organizată de Radio România Brașov FM.

26 de copii și tineri, cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani, interpretează live piese din repertoriul românesc și internațional. Ei încheie, astfel, seria evenimentelor dedicate Zilei Copilului.

Însă distracția din Piața Sfatului, devenită Piața Veseliei, continua până luni. Cu sprijinul Breslei Meșteșugarilor din Țara Bârsei, cei mici au la dispoziție peste 30 de ateliere de toate felurile.

"Avem un cinematograf în aer liber, unde vor rula povești, în fiecare zi. În plus copiii, cât așteaptă la ateliere sau la pictura pe față, pot colora împreună cu voluntarii noștri în fiecare zi, de dimineață până la prânz, iar după masa vor fi spectacole, inclusiv karaoke pentru copii" a precizat președintele Asociației Breasla Meșteșugarilor din Țara Bârsei, Alina Samoilă.

Și pentru părinți și bunici, în Piața Sfatului sunt mai mulți meșteșugari și artizani, care au adus la vânzare produse hand made lucrate cu multă migală.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Radio România Brașov FM