ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Piața Sfatului, a treia zi, tărâm al copilăriei și veseliei

Publicat: sâmbătă, 3 Iunie 2023 , ora 16.04
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Este a treia zi de sărbătoare în inima Brașovului. Până pe 5 Iunie, Piața Sfatului devine, în fiecare zi, Piața Veseliei în cadrul evenimentului organizat de Breasala Meșteșugarilor din Țara Bârsei și Primăria Brașov.

Cea de-a treia zi a debutat cu ateliere și zumba pentru copii, iar pe parcursul acestei zilei prichindeii au parte, din nou, de desenele animate "Legendarium" în cadrul unui cinema în aer liber.

Această zi este dedicată muzicii și tradițiilor populare. Zeci de copii și tineri talentați, mândri de portul popular și obiceiurile tradiționale oferă un spectacol de neuitat. Toți sunt premiați de meșteșugari și sponsori.

Și duminică, 4 iunie, Piața Sfatului va fi animată cu zâmbetele și glasurile copiilor începând cu ora 15.00 când în spațiul amenjat special pentru spectacole va fi prezentă trupa de teatru "Între Acte", dar și îndrăgita interpretă brașoveană Dalma Kovacs împreună cu elevii săi.

Sărbătoarea copilăriei se va încheia luni cu un alt spectacol de poveste ce va cuprinde muzică ușoară, folk, dar și dansuri tradiționale grecești. Acestea din urmă vor fi puse în scenă de ansamblul comunității elene din Brașov. Ziua se va încheia cu recitalul Familiei Corina și George Nica și cel al Grupului Vocelis.

Radio România Brașov FM este partener media.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Radio România Brașov FM
Bianca Bucă