ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Doar astăzi și mâine se mai poate circula pe strada Dobrogeanu Gherea

Publicat: marți, 6 Iunie 2023 , ora 16.23
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov

Traficul va fi blocat pe strada Dobrogeanu Gherea de joia aceasta, timp de două săptămâni, pentru că vor fi făcute lucrări de reabilitare a rețelei publice de canalizare.

Potrivit unui anunț făcut de reprezentanții Companiei Apa Brașov, rețeaua de canalizare va fi reabilitată pe o lungime de aproximativ 100 de metri. 

„Pentru executarea lucrărilor, Compania Apa a obținut în regim de urgență toate avizele și autorizațiile necesare. Îi sfătuim pe conducătorii auto ca în perioada următoare să găsească rute alternative pentru evitarea acestei zone. Aceste lucrări sunt extrem de dificile. Ne cerem scuze locuitorilor din cartier pentru disconfortul creat și le mulțumim pentru înțelegere.“, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Alina Bălătescu.

Strada va fi blocată între intersecțiile cu strada Molidului și cu strada Pictor Pop. Circulația va fi dirijată prin panouri de presemnalizare și direcționare, montate la cele două intersecții, iar accesul va fi permis doar celor care locuiesc în zonă.