ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Circulație blocată pe strada Dobrogeanu Gherea

Publicat: joi, 8 Iunie 2023 , ora 11.08
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

UPDATE:

Lucrările de reabilitare a rețelei publice de canalizare de pe strada Dobrogeanu Gherea vor începe abia în data de 12 iunie.

Amânarea acestora a fost determinată de problemele apărute cu aprovizionarea, transportul și depozitarea conductelor de mari dimensiuni, cu un diametru de 600 de milimetri și o lungime de 6 metri fiecare.

Astfel, începând cu data de 12 iunie, traficul va fi blocat pe strada Dobrogeanu – Gherea pe ambele sensuri, între intersecția cu strada Molidului și intersecția cu strada Pictor Pop, iar circulația va fi dirijată prin panouri de presemnalizare și direcționare, montate la cele două intersecții.

Accesul va fi permis doar riveranilor.

Reprezentanții Companiei Apa spun că adâncimea la care se lucrează, dimensiunea conductelor, neprevăzutul, cât și spațiul de manevră foarte limitat vor face ca aceste lucrări să fie deosebit de dificile.

...........................

Știrea inițială

Atenție șoferi! Traficul va fi blocat, de astăzi, pe strada Dobrogeanu Gherea, timp de mai multe zile, din cauza unor lucrări de reabilitare a rețelei publice de canalizare.

Reprezentanții Companiei Apa vor executa în regim de urgență lucrări de reabilitare a rețelei pe o lungime de aproximativ 100 de metri, iar strada va fi blocată între intersecțiile cu Molidului și cu strada Pictor Pop.

Accesul va fi permis doar riveranilor.

Radio România Brașov FM