Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un cuplu de brașoveni a dorit să zboare cu primul avion care va decola de pe Aeroportul Brașov

Publicat: miercuri, 14 Iunie 2023 , ora 11.14
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM

În mai puțin de 24 de ore dorința arzătoare a brașovenilor va devenii realitate, Aeroportul Internațional Brașov va deveni operațional.

Primul zbor este programat să aterizeze mâine dimineață la ora 8 și 10 minute. O aeronavă Tarom va aduce de la București oficialitățile care vor participa la inaugurarea aeroportului printre care se vor număra primul ministru și ministrul transporturilor, iar ceremonia religioasă va fi oficiată de Înaltpreasfinția Sa Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului.

După amiază este programat să decoleze și primul zbor charter către Antalya operat de cea mai veche agenție de turism din România.

Un cuplu de brașoveni a optat special pentru această vacanță pentru a fi printre primii care zboară de pe noul aeroport.

Pentru început se va zbura către 4 destinații din Germania, Nurnberg, Munchen, Dortmund și Stuttgard, iar din august vor fi și câte 3 zboruri săptămânale spre Londra, Barcelona și Bruxelles.

Pe toată perioada concediilor vor fi operate și zboruri charter.

Nucu Jalea