Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Matinal pe Terminal! Joi, de la ora 7.00, studioul Radio România Brașov va fi pe Aeroportul Internațional Brașov - Ghimbav

Publicat: miercuri, 14 Iunie 2023 , ora 21.37
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Matinal pe Terminal! Radio România Brașov își mută studio-ul pe Aeroportul Internațional Brașov - Ghimbav.

Timp de 3 ore, începând de la ora 7.00, emisiunea ”Bună dimineața, Transilvania!” se va desfășura direct de pe primul aeroport construit la noi în țară în ultimii 50 de ani.

Vom trăi împreună, pe frecvența ”Mereu la înălțime”, emoțiile celui mai mare eveniment brașovean al ultimelor decenii, aterizarea primului avion pe pista aeroportului devenit realitate după mai bine de un deceniu și jumătate de discuții, controverse, planuri și investiții.

Despre ce se va întâmpla mai exact în cadrul unui altfel de Matinal povestit colegul nostru, Realizatorul acestuia, în cadrul ediției de astăzi a emisiunii ”Sens unic”. 

”Vom asculta mai puțină muzică și cred principalul sunet pe care îl vom avea o fie comunicarea aceea prin ATC, discuțiile între pilot și turnul de control sau cei de la RADAR, o auzim motoare de boeing și, bineînțeles, o discutăm foarte mult despre particularitățile Aeroportului de la Brașov. Premierele le știm deja. Voi avea invitați de la Transilvania Wing, cei care școlesc și viitorii piloți de linie și vom afla foarte multe lucruri interesante. Voi sta de vorbă efectiv, poate cu viitor comandanți de aeronave care vor pleca de la Brașov”, a declarat realizatorul ”Bună dimineața, Transilvania!”, Ștefan Cojocaru. 

Așadar, pe 15 iunie, vom fi LIVE audio și video, începând cu ora 7.00 din Aeroportul Internațional Brașov - Ghimbav.

Interviul integral cu Ștefan Cojocaru îl puteți asculta aici:


Bianca Bucă