Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Abia a fost inaugurat Aeroportul din Ghimbav și autoritățile se gândesc deja la extinderea lui

Publicat: joi, 15 Iunie 2023 , ora 16.08
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Abia a fost inaugurat Aeroportul din Ghimbav și autoritățile se gândesc deja la extinderea lui.

Noul obiectiv va contribui la dezvoltarea Brașovului, a precizat directorul Aeroportului, Alexandru Anghel:

Chiar este un moment istoric. Vom realiza acest lucru peste ani, când se va vedea efectul aeroportului în regiune. Ne-am propus, am vorbit cu domnul arhitect, noi vrem, într-o săptămână, două, deja să începem să ne gândim la extindere. Vrem să fie un proiect matur. Ne dorim ca aeroportul cât mai prietenos cu pasagerii, lumea să își dorească să vină să-l viziteze, chiar dacă nu pleacă cu avionul, pentru că priveliștea este minunată de la Aeroportul Brașov. Vrem să facem un aeroport care să fie frumos și să fie deosebit față de ceea ce există în momentul de față”.

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este al treilea ca mărime din România și este singurul din Europa de Sud-Est, unde traficul e monitorizat și controlat dintr-un turn virtual, aflat tocmai la Arad, la 450 de kilometri distanță.

Mihaela Chirac