Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Invitație la mall și în parc, din partea militarilor brașoveni

Publicat: sâmbătă, 17 Iunie 2023 , ora 13.05

Militarii brașoveni prezintă astăzi publicului armament, materiale și echipamente militare pe care le-au dus în mall-ul din Centrul Civic. Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” Brașov continuă astfel seria manifestărilor prilejuite de aniversarea a 100 de ani de la înființare. Dar sunt programate și activități pentru copii.

 „Organizăm și ateliere de prim ajutor, dar și cățărare la panoul artificial pentru copii sub îndrumarea vânătorilor de munte. Panoul este în interior, sus, în zona de food court. Așteptăm cât mai mulți copii să învețe tehnici de cățărare.” - a declarat sergent major Alexandra Ciolpan.

Cei mici au fost foarte încântați de activități.


Activitățile de la mall continuă astăzi, până la ora 18.  Iar mâine, militarii vor fi în Parcul Nicolae Titulescu, de la ora 17:00, unde, în colaborare cu Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, în foișor, va fi prezentat publicului un concert aniversar dedicat sărbătoririi centenarului unității.

Adina Chirvasă