Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Astăzi, al doilea zbor charter din Brașov spre Antalya, operat de pe aeroportul din Sibiu

Publicat: sâmbătă, 17 Iunie 2023 , ora 21.18
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Dacă nu e între 7.00 și 19.00, brașovenii și turiștii pot zbura către diferite destinații de oriunde din țară, mai puțin de la Brașov.

Este și cazul celor care aveau pregătită plecarea pentru astăzi, la ora 17.50, către Antalya. Acesta ar fi fost al doilea zbor charter al zilei de sâmbătă din Brașov spre Antalya.

Ei bine, în timp ce călătorii care au plecat cu primul zbor și-au pus deja poze pe paginile de socializare din Turcia, cei care au ales al doilea zbor, au primit ”bonus” o călătorie cu autocarul până la Sibiu de unde într-un final vor ajunge și în Antalya... cu avionul.

Această situație s-a produs și pe fondul unei întârzieri a aeronavei companiei aeriene HiSky. Deși aceasta era programată să aterizeze la ora 17.50, la Brașov, s-a înregsitrat o întârziere de aproximativ o oră și jumătatea la decolarea din Antalya spre Baia Mare, după cum notează cei de la BoardingPass.

Ulterior, avionul a zburat din Baia Mare în Antalya de unde urma să opereze pe ruta Antalya - Brașov - Antalya, însă nu s-ar mai fi încadrat în programul de operare al aeroportului nostru. Astfel, deși ar fi aterizat înainte de ora 19.00, procesul de pregătire a zborului pentru returul la Antalya s-ar fi întins până după această oră, iar decolarea nu ar mai fi fost posibilă.

În acest context, s-a ales transportarea pasagerilor pe aeroportul din Sibiu pentru a ajunge la destinația lor de vacanță.
Bianca Bucă