Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii sunt invitați la trei zile de spectacole și ateliere, Masterclass Entertainment Debut

Publicat: duminică, 18 Iunie 2023 , ora 15.30
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Luni, începe "lecția" de muzică și arta spectacolului la Brașov! Este vorba despre Masterclass Entertainment Debut, organizat de Școala Populară de Arte și Meserii "Tiberiu Brediceanu" Brașov.

Peste 40 de copii, tineri și adulți talentați s-au înscris pentru cele 3 zile de ateliere și apariții scenice.

Prima zi de desfășurare a evenimentului este luni, 19 iunie, de la ora 11.30, când pe scena Centrului Cultural Reduta vor evolua, ca într-un spectacol, micii artiști ai categoriilor de vârstă 6 - 9 ani și 10 - 13 ani. Această primă apariție scenică va fi urmată de Atelierul Media și Prezență Scenică, dar și de cel care vizează Arta actorului, mimica și gestica, fiecare câte o oră.

Ulterior, toți participanții primei zile vor avea parte de discuții libere cu mentorii prezenți la eveniment și care le vor oferi îndrumări pentru spectacolul de gală, dar și pentru o viitoare posibilă carieră artistică.

Cea de-a doua zi a Masterclass-ului, ediția a XIII-a, se va desfășura marți, de la ora 11.00, când vor evolua categoriile de vârstă 14 - 18 ani, 18-25 de ani și +25 de ani, dar și Grupurile vocale care au în componență artiști cu vârste cuprinse între 8 și 42 de ani.

Și acest sepectacol va fi urmat de cele două ateliere menționate anterior, dar și de unul de muzică susținut de Crina Mardare și la care vor putea fi prezenți și participanții din prima zi. Ziua se va încheia cu discuțiile libere pe care le vor putea avea participanții cu mentorii.

Masterclass Entertainment Debut se va încheia miercuri, 21 Iunie, cu un Spectacol de Gală în cadrul căruia cursanții vor pune în practică toate sfaturile primite de mentori. Acesta va începe la ora 10.00, tot la Centrul Cutural Reduta, și va cuprinde și recitalurile participanților din anul 2022, remarcați și recompensați cu plachete de juriu.

În acest an, mentorii sunt: Crina Mardare, Mihai Alexandru, Afrodita Androne și Bianca Bucă.

Radio România Brașov FM este partener media al evenimentului. Intrarea este liberă în toate cele trei zile ale Masterclass-ului, despre care puteți afla informații și aici .

Bianca Bucă