ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Circulație blocată pe un sens, la Timișul de Jos, au zburat prin aer cu mașina direct într-o grădiniță

Publicat: duminică, 18 Iunie 2023 , ora 19.03
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

„Autovehiculul ar fi intrat în derapaj după ce ar fi lovit bordura din dreapta drumului, ceea ce a dus la pierderea controlului asupra direcției de mers de către conducătoarea auto. În urma accidentului, pe lângă avarii și alte pagube materiale, au fost răniți cei doi ocupanți din autovehicul - conducător auto și pasager- , fiind la acest moment sub evaluare medicală. (...) Cauza este cercetată în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

...............

Atenție, șoferi! Circulație blocată pe sensul de mers către Brașov. Pe DN1, la Timișul de Jos, s-a produs un grav accident rutier.

În trafic se aflau chiar doi dintre redactorii Radio România Brașov FM când au văzut cum un autoturism iese de pe carosabil, efectiv, zburând prin aer.

La fața locului, au venit deja polițiștii și echipajul SMURD.

Conform martorilor, șoferul mașinii ar fi lovit un cap de pod de mici dimensiuni și a pierdut controlul volanului, oprindu-se în clădirea unei grădințe din zonă. Aceștia mai susțin că autoturismul avea viteză.

În mașină se aflau două persoane, ambele reușind să iasă pe picioarele lor.


Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Radio România Brașov FM
Radio România Brașov FM