Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Schimbări în conducerea Consiliului Județean Brașov

Publicat: luni, 19 Iunie 2023 , ora 12.21
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Schimbări în conducerea Consiliului Județean Brașov.

Atribuțiile președintelui Consiliului Județean Brașov au fost preluate, temporar, de unul dintre cei doi vicepreședinți ai instituției, liberalul Șerban Todorică.

Decizia a fost luată în ședința de plen de astăzi, în urma votului majorității aleșilor județeni.

La nivel de Consiliul Județean există foarte multe proiecte în derulare, unele dintre ele chiar eu le-am coordonat alături de actualul ministru Adrian Veștea. Aceste proiecte trebuie continuate, finalizate și respectiv avem alte idei de proiecte (…) Vom face de așa manieră încât să mulțumim cât mai mulți cetățeni. (…) Am terminat un proiect mare. Este important și oamenii au așteptări. Imediat inaugurăm Drumul de sub Munte, care este foarte avansat. (...) Valea Doftanei – este un proiect care trebuie să prindă viață. (...) trebuie să înceapă lucrările pe acest drum și eu cred că de acest proiect va trebui să ne legăm și noi, Consiliul Județean ca să îl ducem cât mai repede la finalizare, pentru că descarcă foarte mult trafic din Valea Prahovei”, a precizat Șerban Todorică.

Totodată, aceiași consilieri județeni l-au delegat pe colegul lor, Ciprian Sterpu, tot membru PNL, să preia atribuțiile poziției de vicepreședinte pe care a ocupat-o până acum Șerban Todorică.

Astăzi, colegii consilieri județeni m-au onorat cu votul lor și voi primi atribuții de vicepreședinte până la finalul acestui mandat administrativ. Le-am mulțumit și le-am promis că voi fi exact așa cum m-au cunoscut până acum în Consiliul Județean, un tip echilibrat, dar implicat în proiectele județului și cred că la final de mandat, la final de 2024, vom putea să finalizăm și alte proiecte ale județului, așa cum am terminat Aeroportul Brașov, așa cum investim în drumurile județene. Cred că în continuare, această echipă care conduce Consiliul Județean Brașov va dovedi performanță și în actuala componență”, a spus Ciprian Sterpu.

Consilierii PSD nu au participat la vot, reclamând probleme de legalitate în privința pregătirii proiectelor supuse aprobării.

Ședința de plen a fost prezidată de al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean, USR-istul Zoltan Szenner.

Vă reamintim că postul de președinte al Consiliului Județean Brașov a rămas vacant din 15 iunie, odată cu demisia lui Adrian Veștea, după ce acesta a fost desemnat ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Camelia Vlad