ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Protest al taximetriștilor, la Brașov

Publicat: marți, 20 Iunie 2023 , ora 11.39
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Taximetriștii brașoveni au participat, astăzi, la un protest de amploare.

Timp de aproximativ două ore, coloana formată din peste 100 de mașini s-a deplasat de la Uzina Roman către Centrul Istoric, creându-se astfel și blocaje în trafic.

Oamenii sunt nemulțumiți de concurența neloială pe care le-o fac șoferii care practică ride-sharing-ul.



Taximetriștii spun că vor protesta în continuare dacă nu intervine Consiliul Concurenței, pentru ca nimeni să nu fie favorizat în acest tip de activitate.

......................

Coloana a ajuns la această oră pe Bld. Eroilor.

.............................

Se circulă cu dificultate la această oră pe Calea București, în zona Spitalului Județean, pe sensul de mers către centru, ca urmare a protestului desfășurat de taximetriștii brașoveni.

Protestul a început la ora 11.00 și se desfășoară pe traseul strada Poienelor, Calea București, strada Toamnei, Iuliu Maniu, Bulevardul Eroilor și retur.

Reamintim că zilele trecute, reprezentanții RATBV au anunțat că autobuzele ar putea avea întârzieri pe anumite trasee, pe durata desfășurării protestelor.

Societatea noastră va lua toate măsurile necesare pentru a diminua cât mai mult posibil disconfortul resimțit de călători, precum și pentru ca imediat după finalizarea mișcării de protest să se revină cât mai rapid la orarele obișnuite de circulație ale autobuzelor și troleibuzelor. Îi rugăm pe clienții noștri să manifeste înțelegere față de posibilele dereglări ale graficelor de circulație ce pot apărea independent de RATBV”, a precizat purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Ștefan.

Sursa foto / video: Radio România Brașov FM
Radio România Brașov FM