Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Municipalitatea continuă programul de amenajare a terenurilor pentru practicarea sportului profesionist

Publicat: miercuri, 21 Iunie 2023 , ora 12.03
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Municipalitatea continuă programul de amenajare și modernizare a terenurilor pentru practicarea sportului profesionist.

3 terenuri de baschet și unul de fotbal au fost deja deschise, iar până în luna august urmează a fi inaugurate alte 22 de terenuri, cărora li se adaugă 6 piste de alergare.

Primele terenuri modernizate deschise pentru brașoveni sunt terenul de baschet de sub Tâmpa, care are o suprafață de joc agrementată la nivelul Federației Internaționale de Baschet și sistem de nocturnă, cele cu suprafață de tartan din parcurile Timiș-Triaj și Fartec și terenul de fotbal de pe str. Hărmanului (lângă Autogara 3).

„Am mai terminat un teren de baschet, aici, lângă podul Fartec, un teren care din a doua zi de folosință se bucură de, iată, mare popularitate: foarte mulți tineri au venit să joace streetball aici. Sunt multe terenuri pe care le pregătim în toate cartierele Brașovului. Vom mai avea altele deschise chiar în această săptămână și altele pe parcursul verii. Sunt terenuri de calitate, de care tinerii noștri au nevoie, terenuri pe care Primăria le amenajează în acest an. Bucurați-vă de ele, bateți mingea gratuit și cu plăcere pe aceste terenuri”, a spus primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.



Ruxandra Stoica