ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Republica Moldova prezintă“, în Piața Sfatului, la finalul săptămânii

Publicat: joi, 22 Iunie 2023 , ora 10.13
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Zeci de comercianți, dar și artiști din Republica Moldova, vor participa la Brașov, începând de vineri, la cea de a treia ediție a Târgului „Republica Moldova Prezintă“.

Evenimentul, care își propune să creeze relații noi de afaceri, va cuprinde o expoziție cu vânzare de produse moldovenești, degustare de vinuri, dar și un masterclass destinat companiilor producătoare de produse/servicii.   

Vor fi prezenți producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate sectoarele economiei naționale moldovenești, reprezentanți ai mediului de afaceri, companii de asigurări, leasing, consultanță, francize, asociații financiare și de comerț exterior.  

Târgul va fi deschis zilnic, până duminică la ora 20.00, în Piața Sfatului.   

„Republica Moldova Prezintă” la Brașov este o proiectare a conceptului național- cultural anual - ,,Fabricat în Moldova” din orașul Chișinău.  

Radio România Brașov FM