Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Revine autobuzul etajat pe străzile din Brașov

Publicat: vineri, 23 Iunie 2023 , ora 9.51
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov

De astăzi, brașovenii și turiștii vor putea vedea centrul istoric de la înălțime. Autobuzul etajat, care a circulat vara trecută, revine pe străzile din centrul orașului și până la Belvedere.

"Redeschidem astăzi sezonul pentru autobuzul turistic linia 20 B, cu plecare din Livada Poștei, mergând spre Poiana Brașov, înapoi Piața Unirii, Teatru Dramatic și Livada Poștei. Autobuzul circulă în fiecare zi de la ora 16:00 până la ora 21:00. Biletul costă 4 lei, este biletul obișnuit Metropolitan, iar turiștii pot vizita și în acest fel centrul Brașovului și se pot bucura de orașul nostru", a declarat viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

Abonamentul de o zi costă 12 lei, iar cei care îl achiziționează vor beneficia și de transportul public în comun pentru toată ziua.

De asemenea, sunt valabile și abonamentele, inclusiv cele de o zi sau trei zile, care permit acestora să coboare la fiecare stație și să viziteze zona respectivă, după care să se urce din nou în autobuzul etajat. Autobuzul va circula decapotat (fără acoperiș), la o frecvență de 60 de minute.

Sâmbătă și duminică, autobuzul circulă între 14 și 21.00.

Adina Chirvasă